Студенти-медики нададуть тернополянам екстрену музично-поетичну допомогу

Поділитися

htnqtmlvvfw1 грудня о 18 годині в дружній ресторації «Мамонт» відбудеться літературно-музичний вечір «Синергія», на якому студенти-медики нададуть усім бажаючим екстрену музично-поетичну допомогу.

Зима – це час, коли панує диво, казка оживає і світ стає прекраснішим. Тому для того, аби відкрити цю пору на хорошій ноті, у перший день зими, студенти Тернопільського державного медичного університету запрошують усіх бажаючих відвідати літературно-музичний вечір «Синергія».

Протягом заходу своєю теплою поезією з глядачами поділяться: Юрій Вітяк , Олександра Комісарова, Катерина Грушовська, Роман Воробйов, Тетяна Іваніцька, Марічка Юрчак, Олександр Костюк, Анна Українець, Валентина Пітухова, Тетяна Данильцева, Світлана Назарчук, Ольга Федорчук, Марія Гарбера та Надія Господарик.

Хорошою музикою усіх присутніх потішать тернопільські кавер-гурти: “Джорджія”, “CHUkur & DUmnych” та “Silence”.

Також протягом заходу відбудуться розіграші чудових тематичних книг, які точно стануть добрим доповненням для затишних зимових вечорів.

«Чому саме «Синергія»? Річ у тім, що кожен напрямок мистецтва (поезія, музика чи живопис), як повноцінна одиниця арт-терапії, здатен творити справжні чудеса із свідомістю, лікувати і гіпертонічні кризи, і холецистити, і депресії. А що ж тоді говорити, коли мова йде про «Синергію» музики та літератури, як найвищий рівень взаємозв’язку, коли явища не лише доповнюють одне одного, а й підсилюють? Тому студенти Тернопільського державного медичного університету, зокрема члени «Творчого колективу ТДМУ» та Студентського Парламенту вирішили провести вечір натхнення та гармонії. Для того, аби зустріти зиму правильно, ми надамо усім бажаючим екстрену музично-поетичну допомогу», – говорить одна з організаторів заходу Тетяна ІВАНІЦЬКА.

У Міністерстві освіти розповіли про причини фінансової катастрофи з училищами Тернопільщини

0

29 листопада в Москві затримали легенду французької музики, лідера відомого гурту Space Дідьє Маруані