Для чого приїздив прем’єр-міністр України Гройсман на Тернопільщину?

Поділитися

Аналізуючи сьогоднішній візит керівника українського уряду Володимира Гройсмана на Тернопільщину, журналіст інтернет-газети “Про все” дійшов до невтішних висновків. Але про все за порядком.

  1. Через приліт керівника Кабміну запрацював нарешті тернопільський аеропорт. Почистили від снігу злітну смугу. 15284131_375115079490695_4069023169506088411_n

2 Найкращою посипаною дорогою на Тернопільщині нині був шлях Тернопіль-Скорики. До Підволочиська сипали піску не шкодуючи. По обочинах відгорнули сніг. Словом, показуху організували.


Навіть всі ямки на дорозі прем’єр-міністра позакатували асфальтом.doroga
За пів години до приїзду Гройсмана ще розкидали пісок аби часом хто зі столичних гостей не гепнувся.


У підготовці до урочистої зустрічі керівника Кабміну, можна було побачити і колишніх регіоналів, і підприємців, які полюбляють дружити з владою. Не було тільки нардепів-бепепешників Побера, Барни, Люшняка та Юрика.

Учні шкіл, яких чомусь привезли для “поклону баріну”, теж мусіли мерзнути, очікуючи на вручення ключів і сертифікатів на автобуси. Насправді, це влада мала дякувати людям, що стільки чекали на автобуси, що дали в перші дні війни свої шкільні автобуси на передову для солдатів.

А ось так накалялась ситуація до приїзду

НАРЕШТІ ГРОЙСМАН ТАКИ ДОЇХАВ. ВІН НЕ ПОЯСНЮВАВ ПРИСУТНІМ, ЧОМУ 20 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ Є ДЛЯ ЙОГО ПРИЛЬОТУ В ТЕРНОПІЛЬ З КИЄВА І НАЗАД, А ЇХНІМ ДІТЯМ ДЛЯ АВТОБУСІВ – НЕ МАЄ. ЧОМУ ДІТИ ХОДЯТЬ ПІШКИ ДО ШКОЛИ, А ВІН – ГРОЙСМАН – ЇЗДИТЬ ЕСКОРТОМ НА ДЖИПАХ, ХОЧ ПІД ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ЙШЛОСЯ, ЩО НЕ БУДЕ ЦЬОГО ГАНЕБНОГО ЯВИЩА НА ДОРОГАХ. doroga2

Продовження читайте у наступних публікаціях.

Відбулась спартакіада до дня збройних сил України

Сьогодні Олена Підгрушна спробує перемогти у спринті