Куди звертатись постраждалим від діяльності збанкрутілої піраміди “Хелікс”?

Поділитися

maxresdefaultДо тернопільської інтернет-газети “Про все” звернулось десятки тернополян та мешканців інших областей з приводу того, куди їм звертатись через діяльності збанкрутілої піраміди “Хелікс”?
Зазначене кримінальне провадження розслідується слідчим управлінням ГУНП в Тернопільській області, тому якщо люди хочуть щоб їх визнали потерпілими – логічно щоб вони із відповідними заявами зверталися саме туди. Разом з тим, якщо в когось є певне суб’єктивне упереджене ставлення до органів МВСУ, ці люди в принципі можуть прийти і у обласне управління СБУ в Тернопільській області.

Важливо те, що потрібно подавати заяву, а не просто телефонувати, бо інакше особи не отримуватимуть відповідного процесуального статусу.

Адреса СБУ в Тернополі: м. Тернопіль, пр. С.Бандери 21, Управління Служби безпеки України в Тернопільській області.

***

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні згідно ч. 4 ст. 190 та ч.2 ст.209 КК України щодо трьох керівників товариства з ознаками фінансової піраміди «Хелікс», які незаконно заволоділи грошовими коштами громадян.

 Станом на 5 грудня 2016 року жоден з трьох затриманих не вніс застави, й усі вони надалі перебувають під вартою.

Усіх потерпілих від шахрайської схеми громадян правоохоронці просять телефонувати до старшого слідчого ГУНП в Тернопільській області Зубка Андрія Євгеновича за номером (0352) 27-12 79, чи за попереднім домовленням зустрітися особисто.

Мешканці віддалених населених пунктів чи інших областей можуть звернутися письмово на ім’я начальника ГУНП в Тернопільській області за адресою м. Тернопіль вул. Валова 11.

Сектор комунікації НП

Тернопільської області

 

На свята тернополяни даруватимуть посмішки дітям-сиротам

Любителі зимової риболовлі відкрили сезон у Тернополі