Воїни, співаки та священик продекламували вірш на підтримку українських полонених

Поділитися

У мережі поширюється соціальний ролик, спрямований привернути увагу України та світу до українських заручників на Донбасі

«Полоненим Побратимам» – так називається вірш кіборга Станіслава Паплінського, який він написав на підтримку українських бранців на Донбасі – своїх побратимів, адже сам автор також пробув у полоні бойовиків – 197 днів…

Вірш «Полоненим Побратимам» на підтримку всіх українців, які досі залишаються у неволі, для соціального ролика на центральній площі Львова продекламували сам автор, Станіслав Паплінський, його побратим, також визволений із полону воїн Орест Петришин, отець Юстин, співачки Оксана Муха та Софія Федина, учасники вокальної формації «Піккардійська Терція» Ярослав Нудик та Андрій Капраль, а також українські бійці, учасники соціально-мистецького проекту #ПісніВійни: Олександр Рожко, Зиновій Медюх, Богдан Ковальчин і Максим Перев`язко.
Задля привернення уваги світової громадськості до проблеми українських бранців, яких утримують у «ДНР» та «ЛНР» бойовики і російські окупанти, соціальний ролик «Полоненим Побратимам» буде поширено серед української діаспори у різних країнах світу.

У ролику звучить пісня із проекту #ПісніВійни «Молитва на Різдво» (Зиновій Медюх & Оксана Муха & «Піккардійська Терція»).

Кілька днів тому у Львові відбулася соціальна акція «Назвемо поіменно всіх, хто у неволі», на яку приїхали матері та рідні українських полонених з різних міст України. Власне, під час цієї акції уперше було продекламовано вірш воїна Станіслава Паплінського «Полоненим Побратимам».

Тернопіль вперше приєднується до святкування Різдва Христового з усім світом

Як політичні партії Тернополя безкоштовно користуються комунальним майном