Поліцейські затримали злодія при спробі пограбувати аптеку

Поділитися

При спробі пограбувати аптеку група реагування Управління поліції охорони в Тернопільській області затримали 20-річного жителя обласного центру.
Від несанкціонованого проникнення злодія в аптеку захистили засоби сигналізації поліції охорони.
Прибувши на об’єкт поліцейські охорони блокували магазин і почали обстежувати територію. При обстеженні вони побачили та затримали невідомого чоловіка із закривавленими руками. Згодом з’ясувалося, що молодик розбив вікно аптеки «голими руками», адже на грабіж йшов не вперше.
Коли зловмисник помітив поліцейських охорони, то одразу почав тікати з місця пригоди, але невдало. Затриманого доставили до Тернопільського відділу поліції. Триває слідство.
Шановні власники об’єктів торгівлі! Не слід нехтувати застереженнями правоохоронних органів, адже, обладнавши магазини засобами сигналізації та камерами відеоспостереження, ви будете впевненими у схоронності ваших товарів, а у випадках несанкціонованого проникнення до приміщень засоби сигналізації забезпечать швидке реагування озброєного наряду поліції охорони та затримання зловмисника, повідомляє Управління поліції охорони в Тернопільській області

Переможцями Ternopil Hocey Classic-2017 стали “Бродівські бобри”

Торік міграційна служба Тернопілля поповнила місцеві бюджети на понад 23 мільйони гривень