У рік УПА газета – ветерану

Поділитися

З нагоди 75-ліття заснування Української Повстанської Армії Організація Українських Націоналістів ініціює благодійну акцію «Передплати ветерану «Шлях Перемоги». Зважаючи на матеріальну скруту, більшість ветеранів національно-визвольного руху не мають змоги отримувати видання, яке підтримувало їх ідейно в часи боротьби та за Українську незалежність, в часи поневірянь у більшовицьких тюрмах та засланні, а сьогодні інформує про події в Україні та за кордоном, оприлюднює невідомі сторінки національно-визвольних змагань, публікує аналітичні матеріали, друкує спогади, знайомить з новинами.
До редакції надходить багато звернень від учасників визвольної боротьби, репресованих, ветеранських товариств, бібліотек з різних куточків України з проханнями знайти можливість передплатити для них улюблений часопис. Ми в міру можливостей стараємося задовольнити їхні прохання, проте нажаль наші власні можливості вкрай обмежені, адже не забуваємо і про нагальну необхідність забезпечити потреби наших читачів у прифронтовій зоні, серед сучасних захисників України.
ОУН звертається до всіх українців із проханням підтримати нашу ініціативу і долучитися до організації передплати часопису «Шлях Перемоги» для ветеранів визвольних змагань, зокрема учасників боротьби ОУН і УПА.
Передплатний індекс «Шляху Перемоги» в Україні 30504.
Додаткова інформація та полагодження технічних питань vorog1970@gmail.com

Патрульні виявили злодіїв з викраденим майном

За вихідні патрульні евакуйовували 8 автомобілів