Як влада хоче знищити Дністер

Поділитися


Сьогодні у Тернополі громадські активісти провели прес-конференцію присвячену запобіганню знищення річки Дністер. Учасники заходу – Олександр Степаненко, Борис Гора, Андрій Об’єщик та інші поділились інформацією щодо запланованого знищення ріки Дністер, на якій влада планує звести за 1 мільярд 100 мільйонів євро 6 гідроелектростанцій. Поділились активісти ганебною поведінкою бюрократів, зловживання алкоголем під час час поїздки на Новодністровську ГАЕС. Виявилось, що ця поїздка спланована на те, щоб за її підсумками клерки проводили агітацію за побудову гідроелектростанцій.дісталося на горіхи й українській та місцевій владі. Наразі лобістами знищення Дністра активісти вважають президента України Петра Порошенка, уряд Гройсмана, реалізаторів цього задуму – голову Тернопільської ОДА Степана Барну та його брата-нардепа Олега Барну.

До ганьби причетні й клерки Тернопільської облради, які надіслали сфальшоване звернення. Заступник голови Тернопільської облради Любомир Крупа пообіцяв розібратися у ситуації.

У прес-конференції взяли також участь екологи, науковці, туристи, активісти, депутати .

Також було повідомлено про створення громадського руху “Вільний Дністер”. Головною метою руху є захист річки Дністер від руйнівних та протизаконних планів уряду.

Переглянути засідання можна у відеозаписі.

 

“Будьте, як діти” – казав Христос. А я ж прошу бути милосердними і підтримати наше дитя

0

Тернополяни переможці міжнародних змагань в Братиславі