Закриття фабрики Святого Миколая у Бучачі

Поділитися

Розпочався новий 2017 рік! Але ми не можемо не згадати про одну важливу подію, як відбулась наприкінці 2016 року – закриття Фабрики Святого Миколая.
У п`ятницю, 30 грудня, у приміщенні Фабрики Святого Миколая зібрались усі активні учасники акції “Миколай про тебе не забуде”, яка тривала у нашому місті упродовж місяця і зуміла об`єднати в одну команду людей різних поколінь, але з єдиною метою – подарувати казку діточкам, які особливо цього потребують.
А скільки теплих спогадів лунало з уст кожного, хто сюди завітав! Адже було що згадати! Це й акції зі збору солодощів у місті 3 і 10 грудня, благодійний ярмарок 10 грудня, День відкритих дверей 11 грудня, збір подарунків на маршрути 18 грудня та Флешмоб із роздавання солодощів 19 грудня. Упродовж всього цього часу кожен прагнув допомогти, залишивши кожній дитині часточку світла від Святого Миколая. Миколай-Чудотворець дарував діточкам гарні подарунки, а вони ділились із Ним самостійно вивченими віршиками та пісеньками, а також безтурботною життєрадісною посмішкою.
Кожен помічник Святого Миколая отримав на згадку колаж із фотографій, а також спільно складену про акцію пісню. Наприкінці закриття на всіх чекав смачний торт із написом “Фабрика Святого Миколая”, як символ усього світлого й прекрасного, що відбувалось у цьому осередку упродовж місяця.
Висловлюємо щиру подяку усім благодійникам, які активно долучились до акції “Миколай про тебе не забуде”. Дякуємо за Ваші відкриті серця, за розуміння і довіру! Пам`ятайте: Ви зробили велику справу, плоди якої збиратимете усе своє життя, адже немає нічого важливішого, ніж щира дитяча посмішка! Бажаємо вам Божого Благословення! Нехай Ангел-Хоронитель Вас оберігає, а Матір Божа здоров`я посилає!

Голова обласної ради після алкогольного скандалу й далі “вишиває” Тернополем

У Тернополі відбудуться “Бандерівські читання”