Депутат Тернопільської міської ради Шкула хоче витратити на благодійність один мільйон гривень

Поділитися

Депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула буде судитися на мільйон гривень із сайтами та однією тернопільською газетою. Наразі народний обранець від “Самопомочі” та журналіст видання RIA+ написав заяву у прокуратуру та оприлюднив це у Фейсбуці: “Публікація в ЗМІ прирівнюється до повідомлення про злочин. І то є добре. Так само добре й те, що правоохоронці реагують на такі повідомлення. А отже вони мають розслідувати завідомо неправдиве повідомлення про важкий злочин, ніби то скоєний мною))
Я дійсно вважаю, що в Тернополі є злочинне угрупування. Отож будем встановлювати і витягати тих страшних людей на “світ Божий”. А щодо моральної шкоди то якщо суддя (то я так, на перспективу позова) побачить ту шкоду, то всі кошти підуть на благодійність. Нагадаю, що серію брехливих “статей” спровокувала моя заява: “Генеральний план Тернополя фальшований, а на сесії міськради депутатів схилятимуть (частина вже схилені) узаконити дерибани і оборудки”.
П.с. А щоб було веселіше: маю відповідь “Діпроміста” і викопіювання з Генплану (з купою листів). Завтра сідаю вивчати”,- написав Андрій Шкула.

У Тернополі тисячі людей стоять у черзі біля катедри, щоб помолитися біля чудотворної ікони Нерукотворного Спаса

0

У Тернополі горіла маршрутка