На Тернопільщині новий глава СБУ – Віталій Найда

Поділитися

Президент України Петро Порошенко, який відповідає за силовий блок, зробив цілий ряд призначень в Службі безпеки України. На Тернопільщині тепер очолює спецслужбу Віталій Найда. До того новопризначений керівник очолював у столиці департамен контррозвідки СБУ. Пересічні українці пам’ятають його за розслідуванням справи збиття малазійського Boeing 777 російським “Бук-М1”.

Призначив Порошенко Найду керівником контррозвідки 24 липня 2015 року.

У квітні 2014 року в.о. президента Олександр Турчинов призначив Віталія Анатолійовича Найду начальником департаменту контррозвідки в сфері інформаційної безпеки СБУ

***

Президент України Петро Порошенко призначив начальником департаменту контррозвідки Служби безпеки України Олексія Петрова і змінив начальників управлінь СБУ в Херсонській, Сумській Миколаївській та Запорізькій областях.

Згідно з указом, начальником Департаменту контррозвідки СБУ став Олексій Петров, а начальником Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ призначено Олександра Климчука. Також президент призначив начальником Департаменту захисту національної державності СБУ Віктора Кононенка.

Начальником Управління СБУ в Херсонській області працюватиме Данило Доценко, а спецслужбу в Сумській області очолить Владислав Косинський. На Миколаївщині очільником СБУ став Олексій Лях, а начальником Управління СБУ в Запорізькій області призначено Олександра Хилька.

Патрульні оштрафували дебошира

Як побудувати хатинку у сквері Тернополя