Переобладнані котельні Тернополя: ядерні бомби сповільненої дії?

Поділитися
Надзвичайно шумна котельня на вулиці Бульвар Просвіти. До реконструкції підприємство нормально працювало, не створюючи місцевим мешканцям незручностей. Тепер же котельня перетворилась на “звукового терориста”

На вчорашній прес-конференції журналісти так доколупались до слуги народу №1 у Тернополі, що він призначив спеціальну прес-конференцію щодо реконструйованих котелень, які спаскуджують життя краян. На аудіозаписі з 23 хвилини можна послухати, як Сергій Надал починає не щиро служити громаді, а робити те, що робить регулярно.

Сьогодні ніяк не звільнений “сніжний заступник” Сергія Надала – Владислав Стемковський та керівник “Тернопільтеплокомуненерго” Андрій Чумак намагались пояснити що за безлад коїться у Тернополі. Говорили файно і складно. Поки в людей не виникли питання.

Конструктивна розмова могла відбутися відразу, проте прес-секретар мерії Катерина Калуш ввела цензуру, що люди, яким пече дана проблематика, мають мовчати. Питати можуть лише журналісти. Потім прес-конференція перетекла плавно у розмову зацікавлених осіб, яким дана проблема болить. Тільки журналістів залишилось одиниці, щоб послухати про реальну картинку, а не транслювати лише міраж, який нафантазувала собі влада.

Роботи одного з найкращих художників України представлять у “Бункермузі”

Скільки грошей вкрадуть з тернопільської казни у 2017 році різноманітні “джоджики”?