Сергій Притула шукає артистів у вар’яти-шоу

Поділитися

4 березня у Львові і 5 березня у Києві Сергій Притула проводитиме кастинги акторів і авторів “Вар’яти-шоу”. Кожен, хто має акторські та літературні здібності і любить гумор українською мовою, може пройти кастинг і потрапити в Перше україномовне гумор-шоу “Вар’яти”.
Сергій Притула: “Ми шукаємо людей, які гарно працюють на сцені у форматі мініатюр, stand up, а також авторів, які тямлять у написанні як коротких форм жартів, так і монологів, мініатюр, пісень”.
На сьогоднішній день у складі “Вар’яти-шоу” 6 артистів, на чолі з Сергієм Притулою. Шоу існує з 2010 року, за останні роки воно динамічно розвивається, поєднуючи активний гастрольний графік із виробництвом телевізійного продукту. Восени 2016 року на Новому каналі відбулась прем’єра першого сезону “Вар’яти-шоу”, а взагалі за минулий рік хлопці дали рекордну кількість концертів в Україні та за її межами – 122. В даний час йде підготовка до другого сезону телеверсії.

Враховуючи, що “Вар’яти” – єдине україномовне гумор-шоу в Україні, майбутні учасники шоу мають писати матеріали та працювати на сцені українською.
Кастинги пройдуть:
• Львів, 4 березня, Picasso club (вул. Зелена, 88), 13.00-16.00
• Київ, 5 березня, Конгрес-хол Президент-готелю (вул. Госпітальна, 12), 13.00-16.00
Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у кастингу і долучитись до дружньої сім’ї “вар’ятів”.
Більше інформації про кастинг та реєстрація – на сайті “Вар’яти-шоу”: http://www.varyaty.com/casting/

Тернопільські прокурори потрапили в антирейтинг

У Києві відкриється виставка “Вітражі душі” про генія сучасності Івана Марчука