У Теребовлянському відділі поліції є корупція?

Поділитися

Депутат Струсівської сільської ради попереднього скликання Ігор Дзвінка повідомив в соцмережі неймовірну історію:”Держекоінспекція ВИМАГАЛА від СЕКРЕТАРЯ Струсівської сільської ради розглянути питання щодо ДОСТРОКОВОГО припинення повноважень Струсівського сільського голови на НАЙБЛИЖЧІЙ сесії Струсівської сільської ради, котра відбулася ще 07.11.2016р. через БАГАТОРАЗОВЕ ІГНОРУВАННЯ виконання ним ЗАКОННИХ вимог щодо усунення порушень. Секретар вимогу НЕ виконала. Щодо чого й було відкрито КРИМІНАЛЬНЕ провадження. НИЖЧЕ – все попорядку та в “картинках”.

Лише сьогодні, 06.02.2017 р., під час “розбору польотів” з ТВО начальника відділу поліції з’ясовується, що ДАНЕ провадження ЗАКРИТЕ… ЩЕ 04.01.2017 р.
Обурений таким розвитком подій та НЕ повідомленням мене про це, домігся надання ПОСТАНОВИ. І що ми бачимо?.. Слідча Кріль О.В. сама вчиняє службове підроблення – пише про НІБИТО РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ характер звернення екоінспекції… Крім того, через НЕВІРНУ КВАЛІФІКАЦІЮ злочинну (думаю, СПЕЦІАЛЬНО, бо йдеться про притягнення родички іншої працівниці цього ж відділу поліції!), вона робить висновок про ЗАКРИТТЯ справи!!!!!!!!!


День Оксани в місті Бучачі

Коли прийде весна: прогноз від харківського бабака Тимка II