Вимагаємо припинити самопіар на назві та символіці ОУН

Поділитися

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) заявляє, що Микола Коханівський, який називає себе «Головою ОУН», не має жодного відношення ані до ОУН (б), ані до ОУН.

Просимо журналістів та ЗМІ заради правди бути точними і об’єктивними в поданні інформації про добровольчий «батальйон ОУН» і його керівництво.

Командира батальйону ОУН Микола Коханівський

ОУН (б) вважає поточну діяльність Миколи Коханівського такою, що не відповідає інтересам державотворення й іде на шкоду Україні, яка перебуває фактично в стані війни, а також спрямовану проти державницьких цілей та завдань організованого націоналістичного руху.

ОУН (б) визнає ті позитивні вчинки, які здійснював Микола Коханівський під час Революції Гідності та – як доброволець – на російсько-українському фронті, але при тім вимагає у нього не використовувати ані назву, ані символіку ОУН та припинити провокаційний самопіар та ще й «під брендом» «голови» Організації Українських Націоналістів.

ОУН (б) завжди боролася за свободу і визволення України, та й нині, в умовах незалежної держави та російсько-української війни на Сході і в Криму, Провід і члени ОУН (б) змагаються за збереження і розбудову суверенітету й цілісності держави, яку ми бачимо єдиною, централізованою, демократичною та європейською. ОУН (б) також підтримує жорстку й законну боротьбу проти контрабанди, але економічна блокада з політичних мотивів всередині країни може підривати легітимну державну владу.

Голова ОУН (б) Стефан РОМАНІВ

Сьогодні прочан до Чудотворного образу Нерукотворного Спаса суттєво поменшало

Підприємці Тернополя пікетували облдержадміністрацію