Депутат Іван Сороколіт “наштовхнувся” обличчям на кулаки та взуття хуліганів

Поділитися

Депутат Тернопільської міської ради Іван сороколіт повідоми у соцмережі про неприємну ситуацію, яка з ним трапилася вчора:” Втрапив у неприємний “інцидент. Невідомі мені особи близько 16:40 в стані алкогольного сп’яніння завдали мені певних тілесних ушкоджень на Театральному майдані.
На щастя їх затримано. Чинили неабиякий спротив працівникам поліції.
Зараз даю свідчення і далі проходитиму медичну експертизу. Дякую за допомогу випадковим перехожим, Любі Вовк, котра випадково проходила поряд і надала першу допомогу, а також працівникам працівникам поліції. Якщо коротко:
Йшли троє молодих чоловіків по тротуару навпроти мене.
Випадково один одного зачепили плечем. Усі мої здібності дипломатичного спілкування та врегулювання ситуації зазнали невдачі. Після моїх слів “Хлопці, якщо випадково зачепив – вибачте!” у відповідь прозвучало “Ти ващє хто па жизні?” і кілька разів “наштовхувся обличчям на їхні кулаки”. Потім упав і ще кілька разів тілом та головою наштовхнувся на їхнє взуття”,- повідомляє Іван Сороколіт.

Сьогодні депутат написав:” Друзі, дуже дякую за підтримку! Але дуже прошу! Не ліпімо з мене перебільшену жертву. Побили – то й побили. Перелами малі і незначні. Поболить, заживе. Чоловікам такий “екстримальний спортзал” інколи трохи і корисний.
Головне, що загалом обійшлось.ДУЖЕ хочу надіятись, що це випадковість. Хоча дивні збіги дійсно є.Якщо це все ж моя персона – випадковість, то мене більше турбує інше… Що такі “заслужені вояки” можуть поводять себе, мяко кажучи, відверто по-бандитськи в білий день в центрі міста….”

НАБУ “накрило” Тернопіль

Повторна експертиза засвідчила достовірність підписів голови ЦВК Охендовського в «амбарній книзі» Партії регіонів