Тернопільщина зганьбилася під час європейського конгресу у Кракові

Поділитися
З цього фото можна зробити висновок, що янучар Бабійчук є правою рукою нинішнього голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни, а ніяк не підлеглим голови облради. Саме його психологічне позиціонування, розміщення по праву руку свідчить, що керуючий справами облради є однією з найвпливовіших фігур в оточенні нинішнього керівника області.

27-29 березня відбувається ІІІ-й європейський конгрес місцевого самоврядування  у Кракові (Республіка Польща).

За інформацією з надійних джерел, Бабійчук працював активно у штабі Блоку Петра Порошенка. Просував одіозного чиновника поближче до Порошенка однофакультетник-історик Степан Барна.

Участь у заході бере також  й делегація з Тернопільщини на чолі з головою Тернопільської облдержадміністрації Степаном Барною та головою обласної ради Віктором Овчаруком. З фотозвіту можна помітити, що у складі офіційної делегації представники місцевого самоврядування та бізнес-істеблішменту області. Проте, найбільше шокувало іноземців, що в офіційну делегацію був включений однопартієць Віктора Януковича – Іван Бабійчук. Як розповіли журналісту інтернет-газети “Про все” учасники заходу, на конгресі смерділо, як колись на колегії тернопільської облдержадміністрації.

Поляки та інші учасники дійства були просто шоковані, кого привезли з собою тернополяни після трьох років Революції Гідності!

Свого часу Степан Барна, коли зовсім голову втратив, призначив регіонала Бабійчука в.о. заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань. Соцмережі тоді вибухнули гнівом. Степан Барна зрозумів помилку і сховав в облраду свого студентського колєгу.

Звісно, голова облдержадміністрації Барна зробить винним у нинішній ганьбі керівника облради Віктора Овчарука, якому насправді нав’язав Бабійчука  в якості керуючого справами Тернопільської облради і саме від цієї структури ригівське х*йло потрапило на міжнародний конгрес.

Орест Лютий створив новий кліп “Перехрестись на сонце”

1 квітня розпочинається період весняно-літньої заборони на вилов риби у Тернопільській області