Тернополянка розкритикувала добровольців і принизила рідну мову

Поділитися

ТО Ж ЩО ЦЕ: ЕТНІЧНА ПРОСТИТУЦІЯ ЧИ ЗРАДА?

Після акції в Тернополі, спрямованої проти бізнесу держави-агресора, склалися різні думки. Вже звичним явищем є те, що коли добровольці повертаються з фронту, то вимушені в тилу протистояти людській “сліпоті”. Тих, хто справді готовий щось робити не словом, а ділом дуже мало, а коментаторів і порадників – “хоч греблю гати”.

Але особливо зухвало прокоментувала подію така собі співачка “світового масштабу” Юлія Слободян.

Зауважимо, що “Правий сектор” – ті, хто пішли з барикад Майдану на війну з агресором. Уже більше трьох років, як наші бійці проливають кров за свою землю. І це у той час, коли величезна кількість чоловіків, “відкосивши” від армії, наплювавши на національну долю, поїхали на роботу в інші країни. Навіть в тилу, правосекторівці завжди показують активну громадянську позицію, намагаються донести українцям любов до своєї нації, проводячи зустрічі з школярами, військово-бійцівські вишколи, табори тощо.
Але пані Юля, як більш корисна для нашої Вітчизни (куди там нам!), фактично моральний авторитет нації, легко дозволяє собі обзивати наших активістів “убого розвиненими” і “вузьколобими особистостями”. Еліта!

Проте, якщо бути уважнішим до особистості Юлі, то вимальовується картина зовсім інша. Практичних заслуг перед нашим містом – нуль.Проте є цікавим той факт з біографії Юлі, що вона була активною учасницею фінансової піраміди Хелікс. Разом зі своїм чоловіком обманювала тернополян. Поради про те, що треба дерева висаджувати і займатись “чимось корисним” звучать просто комічно. Адже вони йдуть від людини, яка найбільшу користь принесла людству, викликаючи ерекцію своїми специфічними вбраннями для виступів у сексуально нереалізованих осіб.
Яка ймовірність, що така суспільна “користь” від нашого “морального авторитета”, котру вона здійснює у нічних закладах, має привести нашу державу до рівня Норвегії чи Японії?
Ще посмішила нас “співачка” звинуваченням у “крайньому націоналізмі”. Цитую Юлію: “Чомусь вчепились до російської мови так, як їм мова у чомусь винувата…”. Пані Слободян вже давно вирішила “підсмоктатись” до російських споживачів, знімаючи “бізнес-відео” їхньою мовою. Розмовляючи українською, відео будуть дивитись у якійся там Україні, а це невигідно. Українську мову споконвіків придушували і всіляко забороняли. Тому, ми вважаємо, що такі вислови Юлі Слободян – антиукраїнська позиція у чистому вигляді.

Відродження української мови – принципове питання для ПС, але ми розуміємо, що це може відбутися повноцінно тільки у національній державі, яку ще треба здобути. У наших лавах ми допускаємо де-не-де у південно-східних регіонах спілкування серед активістів російською мовою. Важливіше, щоб ці люди служили українській нації, а мову з часом опанують. Теза про “зацикленість на російській мові” – це чисто теза з російської пропаганди. Отже, пані Юля так безглуздо видала свою любов до російської пропаганди!

ПРАВИЙ СЕКТОР ТЕРНОПІЛЬЩИНИ

Заставному приберуть Дністер для успішного освоєння мільярда євро?

Журналіст Роман Скрипін не лишив каменя на камені під час інтерв’ю з нардепом Олегом Барною