Заставному приберуть Дністер для успішного освоєння мільярда євро?

Поділитися

22 березня голова обласної державної адміністрації Степан Барна підписав доручення про проведення акції «За чистий Дністер».
«Сьогодні, 22 березня – Всесвітній (міжнародний) день водних ресурсів, запроваджений Генеральною Асамблеєю в 1993 році. Наша позиція – ці дні присвятити впорядкувнню середніх та малих водойм на території області. Це річки Серет, Збруч, Дністер. Я хочу наголосити, що Дністер має бути не тільки вільним від дамб і гідроелектростанцій, а й чистим та без сміття. Тому закликаю екологічну спільноту, жителів краю долучатися до процесу впорядкування гирла та берегів річки. Відповідні доручення долучитися отримали голови Бучацької, Монастириської, Заліщицької та Борщівської РДА. Ми очікуємо, що до акції долучаться понад 1000 осіб. Ми маємо зробити все, щоб береги Дністра мали привабливий вигляд і нам не було соромно перед туристами, які приїжджають сюди відпочивати», – наголосив Степан Барна.
Також голова ОДА звернувся до голів Чернівецької та Івано – Франківської облдержадміністрацій з пропозицією долучитися до екоакції «За чистий Дністер». Триватиме акція з 22 березня по 1 квітня.

В Лондоне произошел теракт

Тернополянка розкритикувала добровольців і принизила рідну мову