У Дагестані в новій багатоповерхівці наказали замурувати вікна на трьох верхніх поверхах

Поділитися

Вікна на останніх трьох поверхах багатоповерхівки в Махачкалі (Росія), що виходили на резиденцію муфтія Дагестану, були замуровані в цілях безпеки, повідомляє забудовник Магомед Гаджімагомедов.Фото незвичайного житлового будинку викликало жваву дискусію в соцмережах. Деякі користувачі припустили, що вікна були замуровані на прохання самого муфтія.

При цьому в Мережі вже можна зустріти оголошення про продаж квартир, де вказується, що в одній з кімнат зовсім немає вікон.

За словами Гаджімагомедова, початковий проект передбачав будівництво семи поверхів. Однак на прохання робітників, задоволених хорошим котлованом, було вирішено наростити будівлі ще три поверхи.

Забудовник зазначив, що самостійно прийняв рішення прибрати вікна на верхніх поверхах, оскільки раніше працював охоронцем муфтія і не міг дозволити, щоб вікна виходили на його резиденцію.

При цьому Гаджімагомедов зазначив, що квартири з кімнатами без вікон продаються за собівартістю, а деякі він хоче залишити собі, щоб заселити туди потребують.

У прес-службі адміністрації Махачкали виданню підтвердили, що відсутність вікон пов’язано з безпекою муфтія.

У 2007 році в результаті вибуху загинув заступник муфтія центральної мечеті.

У Гусятині хуліганів агітували стати охоронцями в’язнів у тюрмах

Заява міжнародного фонду “Відродження” з приводу змін до антикорупційного законодавства України