9 квітня у Тернополі відбудеться благодійний ярмарок для порятунку життя Сюзанни Матійчик

Поділитися

9 квітня у Тернополі проведуть благодійний “Солодкий ярмарок” для порятунку активістки та волонтерки “Автомайдану” Сюзанни Матійчик. Організовують захід друзі дівчини та товариші з ВО “Автомайдану”, “Самооборони”, Логістичного центру допомоги бійцям АТО.
На ярмарку можна буде придбати домашню випічку, паски, капкейки, продукцію місцевих пекарень, прикрашені для посвячення гілочки верби, авторські вироби тернопільської дизайнерки Оксани Бачинської, вишиванку від волонтера-самооборонівця Романа Павлишина (Кінолога), а також – неймовірні подарункові писанки, створені під керівництвом відомої волонтерки та етнодослідниці Лілі Мусіхіної.
Усі виручені на ярмарку кошти перерахують Сюзанні Матійчик.
Розпочнеться ярмарок із 9.00 у Вербну неділю, на Майдані Волі (неподалік Архикатедрального собору).
Запрошуємо небайдужих тернополян та гостей міста.
Допоможіть Сюзі, для порятунку якої об’єдналася величезна команда друзів.
Довідка:
28-річна тернополянка Сюзанна Матійчик – активна учасниця ВО”Автомайдан”. Проблеми у неї почались близько півроку тому. Дівчина випадково зачепила родимку на нозі. Та почала рости. Онкологи запідозрили, що це меланома. Далі було опромінення, дороговартісна операція, діагностика в Ізраїлі…
У квітні – чергова операція закордоном. Лише саме оперативне втручання коштує 22 тис. доларів. Ще потрібні гроші на перебування в країні, лікування.
Тернопільські автомайданівці та друзі з інших громадських об’єднань організували цілу кампанію для того, щоб усіма можливими способами зібрати такі життєво необхідні кошти.

Мер Тернополя оприлюднив мільйони дружини та доньки

Церква закликає не приносити на цвинтарі штучних квітів та вінків