Голова Тернопільської облдержадміністрації Барна розсмішив із ремонтом доріг

Поділитися

Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна до свого обрання у Верховну Раду півтора десятиліття працював “свисток”. Головне у діяльності двох скликань Барни -депутата облради було попіаритись. А далі – хоч трава не рости. Адже ініціатив  юного депутата було чимало, але з реалізацією – сутужно. Тоді політик покладав провину на владу.

Нині ж він у керівному кріслі… Але стиль роботи не змінився за два роки…

Днями голова облдержадміністрації розсмішив фахівців, заявивши, що громадськість має контролювати якість виконання ремонтних робіт на дорогах області. таке саме він ляпав торік щодо контролю за якісним ремонтом приміщень, проведенням будівельних робіт… Чим це все скінчилось відомо – грандіозним пшиком.

Знаючи, що на ремонт доріг виділено понад 5оо мільйонів гривень – про це заявив Петро Порошенко під час останнього візиту до Чорткова, керівник області мав би подумати, як найкраще використати кошти, проконтролювати якісне виконання ремонтних доріг. Натомість, Барна скинув  відповідальність з себе на громадськість.

Знаючи ще за пів року до старту ремонтних робіт, керівник області мав би підготувати механізми якісного контролю. Громадськість може вибірково контролювати, а не робити це фахово і головне – систематично.

20 квітня до Тернополя завітає національний хор України імені Григорія Верьовки

На Монастирищині зіткнулися бус та вантажівка