У Тернополі живуть не дуже мудрі люди?

Поділитися

Згідно даних третього муніципального опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту Тернопіль доволі високо оцінюється своїми мешканцями, попри те, що міською радою керує примітивний свободівець, ласий до грошей, а облраду і облдержадміністрацію окупували ставленики Петра Порошенка. Дані ж соціологічного опитування демонструють, як люди оцінюють своє життя і управління краєм. Висновки щодо цього опитування доволі сумні і скетичні…

Тернополяни на 5 місці в Україні по рівню задоволеності у 22 сферах життя. Або опитували якихось невибагливих, або недалеких…

Серед двох десятків позицій, погіршились у Тернополі послуги громадським транспортом і опалення квартир.

Напевно, пропаганда Надала і Барни зробила свою справу і тернополяни значно переоціюють можливості міста. Ми аж на 4 місці в Україні.

Також мешканці області вважають своє життя цілком безпечним.

Найбільше тернополяни гордяться тим, що наше місто береже культуру та традиції. Трошки менше 50% мешканців вважають, що в Тернополі добрі побутові умови для життя ( і це при тому, що кожен третій мешканець побував закордоном!). А може то питали лайдаків, які нікуди не їздили і сидять на шиї в батьків та пенсіонерів?

Найменше гордяться тернополяни економікою, “привабливістю для інвесторів” та можливістю себе реалізувати. 40% наївних тернополян вважають Тернопіль привабливим для туристів. Чим саме – вказано у дослідженні.

Шокувало у дослідженні, що нібито 68% тернополян задоволені міським головою Сергієм Надалом, який фактично знищує файне місто. На 10% менше задоволені діяльністю Тернопільської міської ради.

Співак Іван Дорн відкрив своє істинне обличчя в Москві

У Тернополі відсвяткували ювілейний вечір Євгена Удіна