У вбивстві адвоката на Рівненщині підозрюється тернопільський прокурор

Поділитися

Підозрюваний є сином чоловіка, який постраждав під час стрілянини
У вбивстві жінки-адвоката з Дубна Рівненської області підозрюється працівник прокуратури Тернопільської області Ігор Чайка. Про це повідомив заступник начальника управління НП у Рівненської області Сергій Волков.

За його словами, стрілянина сталася на підґрунті сімейного конфлікту.

Загибла мачуха

“До батька В’ячеслава Чайки, екс-очільника рівненської поліції, приїхав старший син Ігор. Сварка закінчилася стріляниною. За оперативними даними, син випустив обойму в жінку батька. Мачуха померла на місці. Батько отримав два поранення”, — зазначив Сергій Волков.

В’ячеслава Чайку прооперували. Жінка-адвокат померла на місці.

Стрілка наразі не затримано. На місці вилучили гільзи від пістолета 9 мм. Підозрюваного збираються оголосити розшук, повідомляє “Високий замок”
Однією з пріоритетних версій розстрілу адвоката Віти Шаблій в місті Дубно Рівненської області є вбивство на тлі особистих конфліктних відносин.

Про це пише видання «Апостроф», посилаючись на прес-службу ГУ Нацполіції в Рівненській області.

«Однією з версій вбивства – особисті неприязні відносини», — сказали в поліції. При цьому уточнили, що розглядаються також й інші версії.

В даний момент на місці події працюють оперативники. При цьому в поліції зазначили, що на експертизу відправили кілька гільз, які були вилучені.

***

1 квітня в місті Дубно Рівненської області застрелили адвоката Віту Шаблій, яка на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від партія «Свобода».

Про це повідомляє «Рівне вечірнє».

43-річна жінка померла від отриманих травм.

Під час стрілянини також поранили «свободівця» В’ячеслава Чайку, який кілька днів у 2014 році очолював УМВС в Рівненській області, а також подавав свою кандидатуру на пост глави Нацполіціі. Він перебуває в лікарні.

«1 квітня, близько 20-ї години до поліції надійшло повідомлення зі станції швидкої медичної допомоги м. Дубно, що у приватному будинку на вулиці Жуковського поранено чоловіка. Поліцейські, які виїхали за викликом, виявили на місці події мертвою 43-річну жінку. Її 55-річного чоловіка з вогнепальним пораненням госпіталізували до лікарні», – повідомили в поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група і експерти, повідомляє “Українська правда”

До Львова повернулись 90-ті?

Жахливі дороги Козови потрапили в соцмережі