До Львова повернулись 90-ті?

Поділитися


У соціальних мережах Львівщини масово поширюється відео Уляни Ігнатової бійки в районі Левандівки між місцевими юнаками та студентами львівського гуртожитку. Як вдалось дізнатися, львівські молодики вимагали у студентів кошти за те, що ті “ходять по їхній землі”. “З суботи (25.03) місцеві жителі району Левандівка шкільного і старшого віку (і хлопці, і дівчата) намагаються збирати данину з учнів районних училищ. Так, саме данину за те, Що ті ходять по їхній землі. Учні захищаються і не піддаються “бєзпрєдєльній шайці” і отримують. Місцева ж молодь приходить на масові заворушення з кастетами, ножами, навіть з собакою (його видно на відео). Відео записано в понеділок (27.03). Невже в наш час діти, якщо їх можна так назвати, можуть взагалі про таке подумати. Бо те, що вони таке вже роблять взагалі не вкладаються в голові.
Поліція діяти у даній ситуації нібито діяти не може. оскільки відсутні заяви потерпілих. З розмов із викладачами і студентами нічого дізнатись правоохоронцям нібито не вдалося.

З офіційної інформації 27 березня 2017 року о 19:00 до оператора 102 надійшло повідомлення про масові бійку біля гуртожитку Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту (вул. І.Блажкевич 10а).

За словами керівника фракції «Самопоміч» Андрія Шевціва, конфлікт виник через те, що місцеві школярі вимагають від учнів училищ, зокрема розташованого на Левандівці Львівського училища залізничного транспорту, віддавати їм частину стипендії.

Натомість 28 березня надійшло письмове звернення від адміністрації училища про сам факт бійки і з проханням організувати охорону громадського порядку.

Поліцейські провели профілактичні бесіди із студентами та організували охорону. Зараз проводиться перевірка і встановлюються учасники бійки та її причини.

За швейними машинками полюють антиквари, щоб отримати мільйон доларів?

У вбивстві адвоката на Рівненщині підозрюється тернопільський прокурор