До ЗНО тернопільські школярі будуть з ID-картками

Поділитися

На Тернопіллі завершилася реєстрація школярів на зовнішнє незалежне тестування, яка тривала впродовж лютого-березня. Гарячою ця пора була не лише для випускників шкіл, але й для працівників міграційної служби, адже, для реєстрації на проходження ЗНО діти активно оформляли паспорти.

Нагадаємо, що з 2016 року особи, які досягли 14-річного віку документуються паспортом громадянина України у вигляді ID-картки. За час проведення реєстраційної кампанії на ЗНО-2017 лише в обласному центрі школярам було оформлено більше шести сотень ID-карток .

Міграційна служба вжила заходів для того, щоб забезпечити пріоритетне оформлення документів випускникам шкіл. Були проведені зустрічі з освітянами щодо змін у законодавстві в частині оформлення паспорта громадянина України, також їх ознайомили з порядком оформлення ID-карток вперше.

Для зручності дітей на час реєстрації на ЗНО у підрозділах з електронною чергою ДМС України було збільшено кількість місць для оформлення ID-карток, в інших підрозділах були виділені окремі години для обслуговування школярів поза загальною чергою.

Скарг щодо неможливості оформлення чи несвоєчасного отримання ID-карток учням шкіл до Управління ДМС в області не надходило.

Жахливі дороги Козови потрапили в соцмережі

Після скандалу з коханками в Кракові тернопільські чиновники почали мститися