Ошуканий тернополянин поміняв телевізор на фальшиві 700 доларів

Поділитися

Незважаючи на неодноразові застереження правоохоронців, жителі Тернопільського краю продовжують ставати жертвами аферистів. Громадяни розміщують оголошення на інтернет-сайті «OLX» про продаж товару. Як показує практика серед покупців є чимало шахраїв, які думають тільки про те, як ошукати людей. Тернополяни стають жертвами, оскільки втрачають не лише кошти, але й майно.

Із заявою про шахрайство звернувся до поліції 38-річний чоловік. Він повідомив, що розмістив оголошення на сайті про продаж телевізора марки «Samsung». Чоловік хотів за товар 700 американських доларів.

До продавця зателефонував невідомий та повідомив, що має намір придбати товар. Сторони домовились про зустріч в обласному центрі. Під час покупки покупець передав тернополянину всю суму грошей та з новою покупкою поїхав у невідомому напрямку. Згодом житель обласного центру зрозумів, що його ошукали, оскільки віддав товар, отримавши за нього фальшиві купюри. За допомогою одразу звернувся до правоохоронних органів.

Відомості про подію внесенні до Єдиного реєстру досудового розслідування відповідно до частини 1 статті 190 ККУ – шахрайство.

Правоохоронці звертаються до тернополян та гостей краю не довіряти незнайомцям. Перевіряти всю надану вам інформацію. При отриманні готівки одразу переконуйтесь, що вона не фальшива.

Якщо ви зрозуміли, що вас ошукали, не зволікайте і одразу телефонуйте на лінію “102”. Пам’ятайте, кожна хвилина цінна і необхідна, аби оперативно затримати зловмисника, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Народ настільки збіднів, що водії крадуть бензин з машин, на яких працюють

У Тернополі постане пам’ятник Пилипу Орлику?