У Тернополі постане пам’ятник Пилипу Орлику?

Поділитися

Рятуючись від зажерливих будівельників та продажності місцевої влади, тернополяни з бульвару Симона Петлюри освятили камінь, на місці якого буде пам’ятник українському військовому та політичному діячеві Петлюрі. Ймовірно, так само поступлять мешканці  вулиці Пилипа Орлика, вшанувавши автора першої Конституції.

5 травня о 19 годині мешканці вулиць Орлика, 1 та 2, Драгоманова 1-3, Дружби 2, 4, 6 проведуть збори громади біля палацу культури “Березіль”.  Мешканці шоковані, що біля їхніх домівок хочуть звести багатоповерхівку ( нібито аж на 11 поверхів). Планує це збудувати товариство “Еверест-Тер”, яким керує  Василь Погорєлов.

У новобудові планують зробити велечезний паркінг, два поверхи відвести під оренду приміщеннь а решту – квартири. Люди обурені, оскільки їм знищать  сквер, поруч пустують кабінети в “Березолі”, які роками ніхто не хоче брати в оренду.

Також будівельники нехтують безпекою тернополян, які мешкають на масиві “Дружба”, оскільки там розташоване єдине на масиві бомбосховище. У час російсько-української війни його нібито хочуть знищити.

Місцеві мешканці запрошують ЗМІ та громадських активістів на зустріч.

Ошуканий тернополянин поміняв телевізор на фальшиві 700 доларів

Селяни Тернопільщини воюють проти свавілля ахмєтівської “Мрії”