У Тернополі змінено рух маршрутів тролейбусів на два дні через ремонт доріг

Поділитися

20 та 21 травня у зв’язку із ремонтними роботами дорожнього покриття на проспекті Степана Бандери (від вулиці Глиняної до перехрестя проспект Бандери—вул. генерала Шухевича) з 9 години ранку будуть внесені зміни у рух тролейбусних маршрутів №№1, 2, 10, 11.
Відтак, тролейбусний маршрут №1 курсуватиме у бік Східного масиву від зупинки «Центр» по вулицях Островського, Гоголя, Хмельницького, Збаразькій, проспекту Злуки, 15 Квітня до зупинки «Проспект Степана Бандери», що на проспекті Бандери. Далі — за маршрутом.
Тролейбусний маршрут №2 упродовж визначеного часу курсуватиме від зупинки «Центр» у бік Східного масиву по вулицях Островського, Гоголя, Хмельницького, Збаразькій, проспекту Злуки, 15 Квітня до зупинки «Проспект Степана Бандери», що на вулиці Протасевича. Далі — за маршрутом.
Після 9 години ранку 20-21 травня тролейбусний маршрут №10 буде знятий з лінії.
Тролейбусний маршрут №11 курсуватиме від зупинки «Центр» у бік Східного масиву по вулицях Островського, Гоголя, Хмельницького, Збаразькій, проспекту Злуки, Тарнавського, Київській, 15 Квітня, Протасевича, Л. Українки, Слівенській, проспект Бандери, 15 Квітня, Київській. Далі – за маршрутом.
Якщо дорожники не встигнуть виконати ремонтні роботи, то рух цих тролейбусів буде змінено і в понеділок, 22 травня, після 9 години ранку.
КП «Тернопільелектротранс» просить вибачення за тимчасові незручності.

Міністр екології Остап Семерак зазнав дошкульної критики на круглому столі у Тернополі

У центральній частині міста Тернополя виявлено склад зброї та боєприпасів