В Тернополі готуються до масштабного “Дня кар’єри”

Поділитися

В Тернополі готуються до масштабного “Дня кар’єри

Більше 30 роботодавців прийдуть на масштабний день кар’єри “PROFIT DAY”. PROFIT DAY – це захід, який поєднує у собі ярмарок вакансій, тренінги, майстер-класи та презентації від роботодавців.

Як зазначають організатори події, представники ВМГО «Молодіжний центр працевлаштування», перш за все захід призначений для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи бажає визначитись із майбутньою роботою. Більшість роботодавців належать до сфери IT-технологій, що зараз активно розвивається в місті, також будуть представлені компанії з роздрібної торгівлі та ресторанного бізнесу. Для того, щоб зробити захід більш привабливим для активної молоді, ми запрошуємо спікерів з інших міст України, зокрема, Руслана Бельтюкова зі Львова, експерта зі стратегії бізнесу, Master Business Administration (MBA), Master Public Administration (MPA).

– Цього року  День кар’єри “Profitday” ми проводимо вже втретє. За цей час значно зросли масштаби заходу, збільшилась кількість роботодавців та потенційних партнерів. Незмінним залишається одне – це допомога у пошуку роботи. Молоді люди зможуть більше дізнатися про професії або навіть спробувати працевлаштуватися. З іншого боку це хороша можливість компаніям знайти собі успішних фахівців, – розповів керівник проекту Святослав Абрам’юк.

Цього року День кар’єри відбудеться в Українському домі «Перемога» 25 травня і триватиме 5 годин з 12:00-17:00.

Як і в попередні роки проект спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб.

–  Згідно соцопитування 90%  внутрішньо переміщених осіб називають основною проблемою – це працевлаштування. Проте, сьогодні мало хто про це говорить. Надіємось, що  завдяки нашому проекту ми зможемо вирішити проблему працевлаштування як для безробітної молодої людини, так і для молодих осіб, які вимушено переїхали, –  наголошує координатор проекту в Тернополі, Королишин Юрій.

 

Більше про подію на сайті: profitday.info

Сторінка у соцмережах: FB.

Лукавство від уряду Гройсмана

Новий гастрономічний рекорд України встановили у Тернополі