Літо – пора відпусток, а також жнива для квартирних злодіїв

Поділитися

Літо-пора відпусток, а також жнива для квартирних злодіїв. Саме у цей час найбільше активізовуються домушники. Практично жодні замки та двері не стають на перешкоді вмілому зловмиснику. З кожним роком вони не лише винаходять все нові методи проникнення в житло, але й виготовляють професійні відмички.

На днях оперативники слідчого відділу поліції піймали у Тернополі двох гастролерів кавказької національності. Дует в обідяну пору встиг обчистити помешкання місцевої жительки. Проникли в квартиру, підібравши ключ. Перевернули в оселі все і винесли золота та грошей на суму майже 500 тисяч гривень. Злодюжок вдалося затримати за кілька годин. Зараз вони знаходяться в ІТТ.

Шановні мешканці міста та області, подбайте про власну безпеку. Не економте на якісних дверях та замках, а ще краще, коли вхідних дверей пара. На вікна першого поверху краще поставити металеві ґрати. Знайте, що жодне металопластикове вікно не убезпечить квартиру від проникнення. На час відсутності цінні речі краще здати на збереження до банку.

Їдучи на відпочинок, не варто повідомляти про це усіх навколо, а особливо в соцмережах. Добре, якщо є кому наглянути за помешканням, а ще краще – встановити охоронну систему та підключити її до пульту централізованого спостереження управління поліції охорони. Це зменшить вірогідність проникнення злодіїв до житла та захистить майно.

Пам’ятайте, способів вберегти власне житло безліч. Який обрати – залежить від вас.

Олександр Богомол

У центрі Гусятина ремонт роблять таджики?

Мер Чорткова Шматько хотів задушити футболіста?