Ментальна прірва між українцями та поляками в одному фото

Поділитися

Причиною для написання цієї замітки став 100-метровий паркан
Українці вкладають зароблені за кордоном гроші в абсурдні речі. Про це поділився у соцмережі громадський діяч Владислав Кириченко.

“Поляки, важко попрацювавши на більш здатні народи, повертались і вкладали гроші в різний бізнес – від лиття пластмас до ягідників, на яких зараз горбатяться українці. Українці ж зароблене за кордоном витрачають на розкішні паркани, квартири в Івано-Франківську, найбільш розвинені – відкривають черговий магазин секонд-хенду або будматеріалів у рідному райцентрі”, – пише Кириченко.

За його словами, причиною для написання такого посту став 100-метровий паркан, який побудував якийсь Захар після півроку роботи “на поляка”.”Захар міг би на ці гроші найняти репетитора з англійської та математики, щоб дитина вступила в німецький університет – на шару. Посадити ягідник, купити десять породистих корів і делавалівську доїлку до них, поставити сироварню, посадити два гектари саду, побудувати бунгало для туристів на літо. Дзузьки. Паркан. З трьох видів каменю. Сотні мільярдів доларів за 25 років наш народ інвестував у булшит”, – додав автор публікації.

(Ред. bullshit англ. — маячня, абсурд)

Тернопільська “Нива” побореться за Кубок України з “Металістом 1925”, а ФК “Тернопіль” з “Агробізнесом”

Тернополяни відверто насміхаються з ремонтів мера Надала