Тернополяни відверто насміхаються з ремонтів мера Надала

Поділитися
НАБЕРЕЖНА ПАРКУ ШЕВЧЕНКА РЕМОНТУВАЛАСЬ ЗОВСІМ НЕДАВНО. ВСТЕЛИЛИ ТИСЯЧІ МЕТРІВ БРУКІВКИ. А ПРО ЕЛЕМЕНТАРНЕ ВОДОВІДВЕДЕННЯ ЗАБУЛИ
ПРО ВІДСУТНІСТЬ НОРМАЛЬНОГО ПРИБИРАННЯ У ТЕРНОПОЛІ СВІДЧИТЬ НАМУЛА, ЯКА ЗАЛИШИЛАСЬ ПІСЛЯ ДОЩУ НА БРУКІВЦІ, У СУХУ ПОГОДУ “ЖУЖИКИ” ПРОСТО РОЗДУВАЮТЬ ПИЛЮКУ ВУЛИЦЯМИ МІСТА.

Вчорашній дощ розчинив неймовірний рейтинг міського голови Тернополя Сергія Надала як вода цукор. Здавалось, ремонти доріг і встелення бруківки зроблять з Сергія Надала “вічним мером”. Проте, масовий прихід краян у соцмережу Фейсбук продемонстрував, що тисячі тернополян кепкують над недолугими ремонтами.

Люди дивуються як можна так “безголово” витрачати кошти на неякісні проекти, не займатися елементарним – комуналкою. Це основа з основ роботи будь-якого посадника. Сьогоднішня присутність Надала на всіх екранах в громадському транспорті викликає лише осуд. Тернополянам не потрібен мер в “телевізорі”.

Мешканці файного міста змирились, що Сергій Надал почав заробляти на прибиранні, знищив комунальну організацію, яка досить ефективно чистила від бруду місто і привів луцьку фірму. Проте, снігова стихія наприкінці минулого року поставила усі крапки над “і”. Переляканий Надал з шуфлею бігав під мерією і розумів, що ця катастрофа може вартувати йому посади. З горем-пополам Надалу вдалось перевести вину на керівника житлово-комунального господарства Лесіва. Чоловіка звільнили з посади. після цього, думалось, мер буде “дути на холодне”. Але перший дощ цього літа показав, що комунальники як не працювали, так і не працюють. Сміття як не прибиралось нормально, так і не прибирається. Чого дивуватись, якщо навіть під час погрузки з контейнерів, сміття, що впало на землю – не прибирають.

Загалом же тернополяни розуміють, що такий срач у Тернополі міський голова Сергій Надал розвів за бюджетні кошти, тобто – наші гроші сплачені у вигляді податків.

ВІЧНО СМЕРДЮЧІ ТУАЛЕТИ, ЯКІ НІХТО НЕ ПРИБИРАЄ ЦІЛЕ ЛІТО ОЧИСТИЛИСЬ ЗАВДЯКИ ДОЩУ…
ЧОМУ НЕ ПРАЦЮЄ ВОДОВІДВЕДЕННЯ ДОЩОВИХ СТОКІВ? БО ЇХ ТРЕБА ЧИСТИТИ, А МІСТО НОРМАЛЬНО ПРИБИРАТИ, А НЕ ЗАРОБЛЯТИ НА КОМУНАЛЦІ, ЯК ЦЕ РОБЛЯТЬ НАДАЛ ЗІ СТЕМКОВСЬКИМ


ФОТО Краснопера Ігор

Ментальна прірва між українцями та поляками в одному фото

100 років бою Січових Стрільців під Конюхами