Не спокійно на водоймах Тернопільщини

Поділитися

28 червня о 13.40 в місті Тернопіль, на пляжі «Циганка» стрибаючи з оглядової вишки у воду, травмувався громадянин 1992 року народження. Потерпілий виплив на поверхню води та не рухався. Випадковим свідком подій став, заступник начальника 1 ДПРЗ, майор служби цивільного захисту Сергій Манзій. Не втрачаючи а ні хвилини, він кинувся на допомогу. Спільно з іншими відпочиваючими, рятувальник доправив потерпілого до берега та передав його працівникам швидкої медичної допомоги.

Близько 14.00, в с. Сновидів Бучацького району, в річці Дністер зникла дівчинка 2010 року народження., яка відпочивала з родичами на березі водойми. На місці події проводяться пошукові роботи, працюють оперативні групи Бучацького відділення поліції та районного відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області. Також до пошуків залучено особовий склад ДПРЧ-9 та працівників Чортківської водолазно-рятувальної станції.

Служба порятунку Тернопільщини закликає громадян дотримуватись правил поведінки під час відпочинку на воді: не пірнайте у невідомих місцях, відпочиваючи з дітьми, не залишайте їх без нагляду, не вживайте алкоголь та завжди повідомляйте когось про те, що ви йдете у воду. Ці прості правила врятують вам життя!

Патрульні спіймали злодія на велосипеді

Колишні регіонали, які голосували за “диктаторські закони”, отримали від Порошенка нагороди до Дня Конституції