Павло Табаков заспівав про магнетизм кохання

Поділитися

Яскрава прем’єра літа-2017: танцювальний сингл від переможця телепроекту «Голос країни» – «Я для тебе»

Співак Павло Табаков представляє гарячий саундтрек літа-2017. Новий танцювальний сингл «Я для тебе» – відверта та чуттєва пісенна прем’єра, яка уже звучить на радіостанціях України.

Автор музики пісні «Я для тебе» – відомий український композитор Геннадій Крупнік. Автором слів став Павло Табаков. А спродюсував сингл знаний саундпродюсер Андрій Бакун (він же виступив продюсером попереднього треку Табакова «Любов Жива. Radio Remix», який від початку весни-2017 у гарячій ротації на десятках українських радіостанцій).

Пісня «Я для тебе» розкриває почуття, пристрасть закоханого чоловіка. «Інколи просто не розумієш, чому тебе притягує, немов магнітом, до іншої людини, – каже Павло Табаков. – Саме про це йдеться у моїй новій пісні – про магнетизм між двома людьми, які у танці притягуються один до одного. Між ними виникає такий сильний потяг, якому просто неможливо опиратися. Це все на енергетичному і навіть якомусь біохімічному рівні. Хоча загадку магнетизму кохання ще ніхто до кінця не розгадав і навряд чи коли-небудь розгадає».

А поки новий сингл «Я для тебе» ставатиме саундтреком літа-2017, Павло Табаков та його команда готуються до осіннього концертного туру «Любов Жива», який стартує 11 жовтня із концертів у Львівській опері. Далі в гастрольному графіку співака – Київ, Рівне, Луцьк, Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Вінниця та інші міста України.

У Тернополі будуть пікетувати концерт Дзідзя, щоб привернути увагу до незаконного будівництва

У Тернополі цирк розмістили на сміттярці центрального парку