Степан Барна обманув Патріарха Філарета, тому авторитетні тернополяни звернулися до Гройсмана

Поділитися

Із 17 грудня 2015 року, відколи тернополянин Василь Фіялка вперше звернувся до голови обласної державної адміністрації Степана Барни щодо невідповідності вимогам Державних Будівельних Норм проекту водовідведення дощових (забруднених залишками нафтопродуктів) вод при будівництві котеджу по вул. Джерельній в селі Гаї-Гречинські Тернопільського району, триває поки-що безуспішна боротьба за долю Живоносного джерела церкви Святого Духа в Гаях-Гречинських.

Громадські активісти спробували долучити до порятунку Живоносного джерела Головне управління Національної поліції в Тернопільській області, Державну екологічну інспекцію в Тернопільській області, управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної державної адміністрації, управління містобудування та архітектури Тернопільської обласної державної адміністрації, авторитетне видання “Дзеркало тижня – Україна”, народних депутатів України Остапа Єднака і Михайла Головка, Патріарха Української Православної Церкви Київського Патріархату його Святості Філарета.

На пресовій конференції в Тернополі 30 жовтня минулого року в присутності журналістів Степан Барна обіцяв вирішити питання з джерелом.

Але, як представник центральної влади, що зобов’язаний забезпечувати на території Тернопільської області дію Конституції України і Законів України, пан Степан виглядає безпорадним.

Тому відомі в області громадські діячі Дарія Чубата, Павло Сливка, а також народний художник України Богдан Ткачик та священик о. Василь Мокрицький написали листа Володимиру Гройсману.


У Тернополі спіймали дачного злодія

У Тернополі злодій заліз до квартири через балкон і вкрав ноутбук