У Тернополі спіймали дачного злодія

Поділитися

Велосипеди, кухонна побутова техніка та господарські електротовари – усе це кримінальні здобутки 43-річного мешканця обласного центру. Злодій обкрадав мешканців району та тернополян.

Заяви про крадіжки майна почали надходити до поліцейських у квітні. Злодій залазив до помешкань через розбите вікно та виносив цінні речі з дачних осель у селі Смиківці та Лозова. Пропадали електроінструменти, електричні побутові прилади та інше майно яке можна збути за непогані гроші. Оперативно-розшуковими заходами правоохоронці вийшли на слід злодія. Чоловік накриміналив ще й у Тернополі – викрадав велосипеди. Двом власникам двоколісних не допомогли ключі-троси, їх злодій перекусив кусачками та викрав. Крадене спродував на ринку.

Поліцейські затримали злодія. Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження. Правоохоронці перевіряють його на причетність до скоєння інших злочинів на території району, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

30 тисяч гривень втратили троє мешканців Тернопільської області

Степан Барна обманув Патріарха Філарета, тому авторитетні тернополяни звернулися до Гройсмана