У Струсові за рік часу сільський голова не спромігся організувати збір сміття та прибрати стихійні звалища

Поділитися

До 10 липня минулого року сільський голова Струсова Роман Бойко, за приписом екологічної інспекції, мав організувати збирання та видалення побутових відходів від населення, ліквідувати два сміттєзвалища. Минув рік. Чиновник лише відбрехався, що виконав приписи.

“У зв’язку з тим, що Струсівський сільський голова надав неправдиві дані НІБИТО про виконання приписів Держекоінспекції щодо ВЖИТТЯ ЗАХОДІВ задля охорони навколишнього природного середовища на території сільської ради, стосовно Бойка Р.Б. ВІДКРИТО ЩЕ ОДНЕ КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ (за фактом службового підроблення) та проводиться досудове розслідування.
Сьогодні, 06.06.2017р., слідча Теребовлянського відділу поліції разом з екологами Держекоінспекції провели перевірку і змогли переконатись, що НАСПРАВДІ приписи НЕ виконані!
Запрошували й самого сільського голову… але він виявився дуже заклопотаним іншими питаннями. Тому в перевірці брали участь три інші особи сільської ради. Відео з і стихійного сміттєзвалища біля Бернадівського кар’єру”_ повідомляє мешканець села Ігор Дзвінка.

Трубу діаметром 160 мм, заведену в річку Серет в с. Варваринці з вигрібних ям 24-х квартирного будинку в с. Струсів знайшли ТЕЖ!
І біля смт. Дружба за с. Варваринці НЕЛІКВІДОВАНИЙ несанкціонований смітник зафіксували



Як “нагрівають руки” у Струсові

У Святослава Вакарчука раптово зник голос на концерті