Вбережемо від забудови останній вцілілий бульвар Тернополя

Поділитися

Провівши та опублікувавши результати численних розслідувань, які свідчать про факти обману громади Тернополя керівництвом нашого міста, в активістів ДемАльянсу складається враження, що принципова позиція міського голови Сергія Надала та окремих чиновників міської ради – вперто не визнавати власних зловживань і очевидних порушень Законів України та рішень місцевої ради.
Така позиція місцевої влади та створення перешкод представниками ВО «Свобода» (більшість з яких не мають жодного стосунку до нашого міста) в нормальній роботі міської ради, за бездіяльності поліції, дає можливість продовжувати масовий дерибан Тернополя.
Наприклад, публічні заяви міського голови мешканцям бульвару Петлюри про законність усіх документів щодо продажу землі на бульварі та надання дозволу на будівництво готельного комплексу, переходять усі межі пристойності. Бульвар С. Петлюри є, фактично, останнім незабудованим бульваром в нашому місті. Крім того, варто згадати родинні зв’язки інвестора з помічником народного депутата М. Головком, котрий кожного разу брав участь у зриві останніх засідань міської ради на яких громада мала намір відстояти бульвар та пам’ять Симона Петлюри.
Як показують останні події, громада міста вже не згодна мовчки спостерігати дерибан міста і готова активно обороняти свої законні інтереси та майбутнє Тернополя!

ДемАльянс Тернопіль

У Тернополі стартував набір до патрульної поліції

Вкрала мобільник, бо “погано” лежав