За пост у фейсбуці прокурори з Тернополя хочуть відсудити 100 тисяч гривень

Поділитися

Тернополянин Ivan Skibenko розмістив 3 травня у фейсбуці пост про сексуальні ігри прокурора Віталія Пащенка та Шаварин Катерини. Пан Іван пише:”Не полінуйтеся, прочитайте та допоможіть!
Хочу щоб Тернопіль знав своїх героїв. Ніколи не міг подумати що зі мною трапиться подібна історія. Отже мешкаю я в будинку із сусідом прокурором, прізвище його Пащенко Віталій. Поведінка Пащенка разом із своєю знайомою Шаварин Катериною, яка теж являється прокурором у Збаражі, не вписується в жодні рамки.

Це дріб’язкова ситуація яка мабуть виникала в кожного, так як будинок має погану шумоізоляцію, молодих людей дуже сильно чути, а ні гучна музика чи телевізор не здатні перекричати прокурорку Шаварин. Таке враження що проживаєш у борделі!
Зробивши двічі в усній формі зауваження Пащенку, це ніякого результату не дало, навпаки я отримав порцію негативу. Їхні крики доволі часто супроводжувалися вночі, далеко після 22.00. Оскільки у нас в гостях буваю діти, батьки та інколи самому хочеться відпочити, не витримавши я викликав поліцію, дав покази, пояснення. І наші круті копи пішли боротися з несправедливими та наділеними владою прокурорами. Через якийсь час, мені зателефонував полісмен та повідомив що він розповів про суть скарги, на що Пащенко в цинічний формі відповів: – “це все заздрість”. Офіційної відповіді від наших реформованих копів я не отримав.
Орієнтовно через тиждень, зустрівши сусіда Пащенка, він почав мені погрожувати: – “я прокурор і мені всьо пох..й, дивись щоб в тебе в хаті не знайшли наркотиків”. Я не знаю як реагувати на подібні речі!!! Це доволі молодий хлопець і вже так дозволяє собі поводитися, раніше такого навіть старші чини такого не дозволяли.
Вирішивши змиритися з даними подіями та конфліктом, я з дружиною забули про їх існування та погрози, аж до жовтня місяці, далі події почали набирати все більших обертів а вседозволеність набувала ще більших та цинічних форм.
Так в жовтні місяці до мене прийшли двоє дільничих за фактом порушеної заяви за заподіяння шкоди автомобілю, яким керує Шаварин Катерина, начебто в черговий раз коли вона приїжджала до Пащенка на ньому, він виходячи з дому, начебто мене побачив коло авта і я нібито чимось металічним розмахував. Таке його пояснення як свідок у цій справі.
Я із своєю дружиною дали покази, що у встановлений час мене там і близько не було. По цій справі зараз триває суд.
В січні було ще цікавіше!
Чекавши з дружиною одного вечора своїх друзів, Шаварин йшла від Пащенка та прошлася повз нас, я в жартівливій формі запитав її чи не поцарапане авто, а то вона можливо ще раз захоче написати на мене заяву. Цьому п’яти секундному діалогу стали свідками троє людей включаючи мою дружину.
Через два дні до мене передзвонили з тернопільського відділку поліції за фактом відкриття на мене кримінальної справи по причині погрози підпалу майна! Майно тобто автомобіль Шаварин, де місце і дату ця неадекватна особа вказала той коротки діалог!
Всі свідки між іншим дали покази, наразі справа закрита. На що знову ж таки мені жодної відповіді не надіслав!
І ось 27.04 вночі, а точніше о 23.15 до нас в домашній домофон
подзвонили патрульні під приводом вже третьої заяви за пошкодження автомобіля. 03.05 до мене на роботу прийшов слідчий взяти пояснення по цій третій справі.
Друзі! Це є саме натуральне переслідування, використання службового становища, а ще виховання, інакше люди так себе б не поводили. Важко уявити як вони себе будуть поводити через 15 років…
Друзі! Велике прохання, допоможіть разшарити цей інцидент, тому що перебувати у постійному стані стресу вже немає сил.
Можливо у когось з’являться якісь гідні думки, пишіть.
Заздалегідь вдячний”.

У зв’язку з цим постом розгорілася ціла дискусія у мережі. Оскільки чимало українців не є зареєстрованими у Фейсбуці, подаємо найцікавіші моменти дискусії:











У Тернополі відбудеться свято морозива

Пам’яті професора Володимира Косика