Аксессуары для Xiaomi Redmi 4 Prime

Поділитися

Покупка нового телефону завжди пов’язана з нагальним питанням: як максимально довго зберегти акуратний вигляд гаджета. Адже якісний смартфон працює довго, але його поверхня з часом витирається, дряпається, скло може потріскатися. Завадити цьому покликані захисні аксесуари. Для Xiaomi Redmi 4 Prime передбачені чохли, бампери, захисне скло та інші елементи з ударостійкого пластику, термополіуретану, натуральної шкіри, мінерального скла та інших матеріалів.
Захисне скло
Для захисту екрана багато хто використовує спеціальну плівку. Однак вона може попередити лише потертість чи подряпини. У разі падіння, удару з плівкою дисплей залишається незахищеним. Цю проблему вирішує спеціальне скло. Беручи на себе удар, воно розподіляє його силу по всій поверхні, а в разі надто великого тиску тріскається саме, залишаючи цілим екран.

Якими бувають чохли для Xiaomi Redmi 4 Prime?

● Чохли-книжки, які частіше виготовляють зі шкіри. Її фарбують у різні кольори, наносять малюнки, тому окрім захисту від механічних ушкоджень, подряпин, чохол виконує естетичну функцію.
● Силіконові легко встановлюються, стійкі до механічних впливів, приємні на дотик, можуть мати різноманітні відтінки кольорів.
● Бампер — додаткова кришка на корпус гаджета. Один із найпопулярніших варіантів захисту. Він довго та надійно береже смартфон від різних ушкоджень. До того ж крім шаблонного дизайну можна спроектувати особистий.
● Фліп-чохол, який найчастіше виготовляють із шкіри, як правило, класичного дизайну. Тому його використовують переважно ділові люди, яким важливий статус.
● TPU-чохол виготовляється із термопластичного поліуретану. Має високі захисні властивості, надає простір для реалізації різних дизайнерських ідей.
Також чохли відрізняються за виробником. Серед якісних брендів називають Melkco, iPaky, IMUCA, MOFI, Pudini, Nillkin, Tetded. Вони стежать за всіма технологічними новинками на ринку смартфонів і швидко реагують на зміни, пропонуючи відповідний захист.
Який конкретно захисний аксесуар підібрати для свого Xiaomi Redmi 4 Prime, кожен вирішує сам, зважаючи на особисті потреби.

Де купити захист для смартфона?

У магазині Webaks є велика кількість чохлів, бамперів, захисного скла для смартфона такої марки. Зручна система навігації та сортування товару полегшує вибір. Будь-який товар можна замовити з доставкою по всій Україні. Чехол для Xiaomi Redmi 4 Prime можна придбати в будь-який час та з доставкою по всій країні.

27 жовтня Павло Табаков у Тернополі дасть концерт “Любов Жива”

У Теребовлі на полі посікли святий хліб і полили гноївкою