Депутати Тернопільської облради відверто кнопкодавлять: за що померла Небесна Сотня і за кого гинуть українці на фронті?

Поділитися

Вчора у Тернополі відбулась сесія Тернопільської облради. На її порядок денний було винесено чимало актуальних питань: продажу землі, бюджетні трансфери, питання гуртожитку на Лепкого,5 та інші. Про все це ми розповімо у наступних публікаціях, оскільки є дуже багато матеріалу. Проте, найважливішою проблемою, на нашу скромну думку, стало відверте кнопкодавство депутатів Тернопільської облради. Зокрема, кнопкодавили два депутати Блоку Петра Порошенка – Любомир Білик та Петро Гадз (на відео із 7 хвилини). Останній мав картки двох відсутніх у залі колег депутатів і час від часу “підголосовував”. Любомир Білик вже впійманий не вперше за “кнопкодавством”. Але якщо порошенківці соромилися зізнатися у ганебних діях, то радикал Богдан Яциковський навіть намагався знайти виправдання своїм діям.

Минуло три роки після розстрілу Небесної Сотні під час Революції Гідності. Люди стояли на Майдані за правду, у тім числі проти такого ганебного явища як кнопкодавство…

Невже в патріотичному Тернополі порушувати закон можна депутатам, які обслуговують владу?

За кого гинуть досі хлопці на фронті?


Здивувала позиція голови Тернопільської облради, який відверто кепкував з журналістів, які фіксували кнопкодавів. Згодом у коментарі Віктор Овчарук навіть виправдовує кнопкодавів.




Губернатор Тернопільщини Степан Барна виклав фальшивий фотозвіт з антибраконьєрського “рейду”

З’явилися нові подробиці вбивства у Вишнівці Ірини Мукоїди