Китайці запропонували Україні розстрілювати корупціонерів

Поділитися

Чжан Чжунхуа, віце-президент зовнішньоекономічної будівельної корпорації, переконаний, що без корупційних перешкод Україна і Китай могли б співпрацювати у сфері будівництва, енергетики і в аграрній галузі на вищому рівні.За його словами, в КНР обурені війною в Україні, молодістю чиновників і корупцією. Саме тому китайська сторона пропонує українцям свій власний метод боротьби з корупцією – розстріл.

“Чому у вас такі молоді міністри, чому вони так часто змінюються? Китайці не розуміють, чому корупційних чиновників не розстрілюють, як у нас”, – заявив Чжан Чжунхуа.

Він також зазначив, що вважає Україну інвестиційно-привабливою, однак щоб співпрацювати з нею у багатьох напрямках, необхідно подолати перераховані вище перешкоди. Так, за його словами, китайська сторона готова посприяти, якщо українці захочуть побудувати швидкісний поїзд, який довезе пасажирів з Миколаєва до Києва всього за годину.

Також Україна дуже приваблива для будівництва станцій альтернативних джерел енергії, ГЕС і т.д. Хороші перспективи є і в аграрній галузі, оскільки в даний час Україна є сховищем зерна в Європі, повідомляє uamodna.com

***

Слідкувати за розвитком новини можна на нашій сторінці у Фейсбук  на youtube-каналі та гугл+  Підписатися та стежити за найцікавішими онлайн-трансляціями можна тут

Підписатися на наші новини можна в twitter та instagram 

Що такого станеться, якщо выбрати табак для кальяна неправильно

Вишкільно-оздоровчий табір “Лисоня” імені Івана Гавдиди тепер має і дорогу, і воду

У Тернополі Гройсман, Надал і Барна “поховали” китайський термос