У Тернополі Гройсман, Надал і Барна “поховали” китайський термос

Поділитися


Під завісу свого візиту на Тернопільщину, керівник уряду Володимир Гройсман приїхав на гребний канал. Біля тернопільського озера він разом з мером Сергієм Надалом та головою облдержадміністрації Степаном Барною заклали термос під будівництво обласного спортивного центру “Водна арена Тернопіль”. Правда, неякісний китайський термос чомусь назвали капсулою.

Перед приїздом прем’єра на канал прийшли знедолені селяни, які ніяк не можуть отримати паї. Спочатку на них накинулась охорона. Люди себе відстояли. Потім дурити почали чиновники. Мовляв, ви скрутіть свої плакати, а Гройсман до вас потім підійде.



До людей керівник уряду дійсно згодом підійшов. Правда, у цивілізовано світі керівники спочатку йдуть до невдоволених громадян, а потім займаються “урочистими дурницями”

Також з прем’єром спробували поспілкуватися активісти громадської організації “Скеля”. Зокрема, Андрій Об’єщик хотів розповісти Володимиру Гройсману який бардак твориться в органах влади на Тернопіллі. Проте, чоловіку це зробити не вдалося, оскільки голова ОДА вжив щодо нього слово “рекет”. Це відразу насторожило Гройсмана і відбило бажання спілкуватись. Тепер активісти хочуть подати до суду на Степана Барну.



Поки тривало урочисте закладення термосу юні спортсмени вдавали активне тренування на каналі. Діти розповіли, що їм вдалося годину очікувати на приїзд Гройсмана.

Ну і найцікавіше: хто заробить на будівництві водної школи у природному заказнику? Імена фірм поки не відомі, проте з бюджету заплановано освоїти 68 мільйонів гривень. Також там планують звести готель…







Китайці запропонували Україні розстрілювати корупціонерів

26-річна блондинка відкрила не свій гараж і заявила, що вкрали її авто