Нове знайомство для місцевої мешканки закінчилось втратою коштів

Поділитися

В понеділок, 10 липня, на лінію «102» надійшло повідомлення від жительки обласного центру. Жінка повідомила, що потерпіла від рук пройдисвіта.

Як встановила слідчо-оперативна група, в одному із закладів громадського харчування до тернополянки підійшов невідомий. Чоловік запропонував краянці свою допомогу, оскільки остання гучно розповідала про важкий матеріальний стан.

Шахрай повідомив, що його дружина може надати їй кредит. Тернополянка погодилась. Попередньо сторони обумовили суму в 32 000 гривень. 33-річна жінка спільно із шахраєм пішли до найближчого банкомату, де потерпіла переказала 900 гривень за оформлення всіх необхідних документів та, як ґарант повернення готівки.

Після завершення успішної трансакції, чоловік попросив тернополянку її мобільний телефон, аби звірити якісь дані. Остання передала, а сама тим часом пішла робити копії документів. Повернувшись жінка зрозуміла, що її ошукали, бо не було ні чоловіка, ні телефону. За допомогою вона звернулась до Тернопільського відділу поліції.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 ККУ.

Правоохоронці наголошують мешканцям та гостям краю, не довіряти невідомим, які пропонують ті чи інші послуги. Більша частина таких випадків закінчується на користь шахраїв, які збагачуються з вашою допомогою.

Якщо ж ви все-таки потрапили в шахрайську схему, не зволікайте і телефонуйте на лінію «102», повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

За фактом крадіжки прапорів з Алеї героїв АТО, що на Микулинецькому кладовищі, розпочато кримінальне провадження

У 4 ДТП на Тернопільщині травмувалися люди