У 4 ДТП на Тернопільщині травмувалися люди

Поділитися

Чотири дорожньо-транспортних пригоди трапилося за минулу добу на дорогах Тернопільщини. 10 липня о 00:24 в Кременецький відділ поліції надійшло повідомлення від лікаря про травмовану місцеву жительку. У жінки медики діагностували забій м’яких тканин грудної клітки. Травми вона отримала в результаті аварії.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що автопригода трапилася на автодорозі Почаїв- старий Тараж. Водій автомобіля Volkswagen Passat не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. З травмами до лікарні звернулася пасажир даного авто. Жінку госпіталізували в травматологічне відділення, а у водія відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

О 00:28 отримали ще одне повідомлення про аварію, але тепер працівники поліції Теребовлянського відділу. До лікарні госпіталізували жительку села Струсів, 2004 року народження. За попередніми даними близько 00:10 дівчина отримала травми, впавши з мопеду марки Viper.

Усе трапилося на автодорозі Бучач-Тернопіль. Водій двоколісного транспортного засобу не впорався з керуванням і мопед перекинувся. Тринадцятирічну дівчину з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку та переломами основи та склепіння черепа госпіталізували у реанімаційне відділення.

На Чортківщині у аварії зіткнулися велосипедист та автомобіль марки Ford. Слідчі, які виїжджали на місце ДТП кажуть, що велосипедист не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив бокове зіткнення з іномаркою. Водій автомобіля не ушкоджений, а от іншого кермувальника бригада швидкої доправила в лікарню з закритою черепно-мозковою травмою та у церебральній комі.

Двоє неповнолітніх потрапили до лікарні в результаті автопригоди на Гусятинщині. Потерпілі – жителі Хоросткова 2000 та 2004 років народження. Юнаки, їдучи на мотоциклі марки Suzuki, зіткнулися з гужовою підводою.

У тринадцятилітнього юнака закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, відкритий перелом лівої гомілки та множинні забої. У товариша – ЗЧМТ, закриті переломи ключиці та лівої верхньої кінцівки, і також забої.

Усі події внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Нове знайомство для місцевої мешканки закінчилось втратою коштів

У Ступках зупинили автокран, який порушив правила дорожнього руху