Жителя Чортківщини підозрюють у вчиненні серії крадіжок

Поділитися

Крадіжка велосипеда, мобільних телефонів, золотої каблучки – загалом шість фактів незаконного заволодіння чужим майном поліцейські Чортківщини інкримінують жителю села Джурин. Це при тому, що 19-річний зловмисник лише півроку як вийшов з колонії, де відбував покарання за аналогічні злочини.

Як встановили поліцейські, молодик мав фанатичну пристрасть до чужого майна. Обкрадав односельців, товаришів, навіть жінку в якої квартирував.

57-річна жителька райцентру звернулася із заявою про крадіжку риболовної котушки вартістю 200 гривень. З’ясувалося, чужу річ привласник квартирант, котрий деякий час мешкав у будинку чортківчанки. Крадене здав до ломбарду.

На понад дві тисячі гривень обікрав зловмисник і родину свого товариша. Гостюючи в селі Колиндяни, скористався моментом, коли в помешканні залишився малолітній брат товариша і викрав золоту каблучку. Ювелірну прикрасу теж здав до ломбарду.

Заставив крадій і мобільні телефони, викрадені в односельців та жительки Чорткова, заніс до ломбарду й поцуплений велосипед.

Підозрюваному інкримінують частину 2 статті 185 КК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

У Струсові загинув 61-річний чоловік, який ремонтував купол церкви

Жителю Бучаччини інкримінують пограбування