Зять посадить за грати п’яницю-тестя з Млинівців?

Поділитися

В порядку статті 208 КПК поліцейські затримали 63-річного жителя села Млинівці Кременецького району. Зловмисникові оголошено підозру одразу за двома статтями Кримінального кодексу – 129 (ч.1)- погроза вбивством та 345 (ч.2)- умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Вчора близько восьмої години до поліцейських Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 63-річний пенсіонер із села Млинівці погрожує вбивством своєму зятю. Зі слів рідних, чоловік останнім часом регулярно прикладався до чарки. Кількаденні запої призвели до того, що зловмисник з сокирою накинувся на чоловіка доньки.

На приїзд слідчо-оперативної групи пенсіонер відреагував начебто адекватно: кинув сокиру, заспокоївся. Та під час того, як поліцейські супроводжували його до службового автомобіля, аби відвести до медичного закладу для освідування на стан алкогольного сп’яніння, раптом накинувся на жінку-поліцейського. Лейтенант поліції отримала удар у шию. Із тілесними ушкодженнями потерпіла звернулася до медичного закладу. Після надання допомоги була відпущена.

У крові нападника було виявлено 2.8 проміле алкоголю. Його затримали. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

П’яниці побили таксиста

Торф’яний геноцид тернополян від Сергія Надала триває