Кримінальний Тернопіль: громадськість файного міста проти беззаконня нардепа Заставного

Поділитися


Сьогодні у Тернополі відбулось засідання робочої групи при Громадській раді Національної поліції в Тернопільській області. Фактично це чи не єдиний в краї робочий орган від громактивістів, який не просто регулярно збирається, але й працює, намагається контролювати ситуацію в краї і впливати на негативні тенденції.

Сьогодні активісти обговорювали з начальником головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександром Богомолом дикунство збоку нардепа Романа Заставного і його “будки для лохів” від “Файного міста”. Поки громадськість вивчала питання, ще кілька таких споруд “виросло в центрі”. Кажуть активісти, будуть досліджувати питання з допомогою нестандартних ситуацій.

Шокувала бездіяльність поліції щодо незаконно роміщених МАФів. У даному напрямку лише надаремно псується папір, бо надсилається слідчими в інстанції, які не компетентні в даних проблемах.

Обговорили-пожартували на засіданні із подій під міською радою, коли після штовханини між свободівцям і так званими громадськими активістами учасники збираються разом в кафе на майдані.

Неприйнятним є загалом така дикунська ситуація з блокування і взагалі дану проблему потрібно вирішувати в правовому полі.

***

Слідкувати за розвитком новини можна на нашій сторінці у Фейсбук  на youtube-каналі та гугл+  Підписатися та стежити за найцікавішими онлайн-трансляціями можна тут

Підписатися на наші новини можна в twitter та instagram 

 

Затриманий за крадіжку шоколаду перебував у розшуку

Вірус Коксакі привезли з Туреччини до Чорткова