Куди нам до заступника голови райдержадміністрації?

Поділитися

 

Вікенд з подряпаною автівкою, розбитими фарою та бампером, вм’ятинами на корпусі, бо чиновник напився….
На вихідні ми гостювали на Хмельниччині. З’їхалось нас багато, тож усі легківки не помістились на подвір’ї господині. Ми залишили узбіччі поблизу дороги. Опівночі задзвонив Світлана Гончарук телефон, якийсь чоловік сильно лаявся і погрожував розтрощити наші автівки. Ми вийшли щоб перепаркувати авто та побачили, як чоловік б’є кулаками та копає ногами дві машини.

Ми просили зупинитись, нащо він відреагував нецензурними словами. За вимогу вибачитись, мій знайомий отримав кілька ударів в обличчя. Хмельничанин був п’яним, від нього сильно тхнуло, вимова була не чіткою, а координація рухів незграбною.
Світлана намагалася втихомирити сусіда, ним виявився перший заступник голови РДА Андрій Зелінський,проте він з кулакими накинувся й на неї. Розірвав одяг, разом з білизною та золотим ланцюжком. Коли на крик почали збиратись люди, хмельницький чиновник сховався на власному на подвір’ї. Його дружина підійшла до нас аби пояснити, що чоловік п’яний та не розуміє , що робить, пропонувала гроші за понівечені авто. Та вмить хвіртка знов відкрилась, Андрій вибіг на дорогу та з лайкою вчепився в жінку, затяг її на подвір’я, м почули удари, жінка впала, а він тягну її за волосся по подвір’ї.
Ми викликали поліцію. Правоохоронці їхали довго, минуло 80 хвилин після нашого дзвінка. Зафіксували пошкодження на моєму авто та новісінькому, щойно з салону «Тoyota» Land Cruiser Pradо Гончар. Ігор Гончар
Двоє постраждалих написали заяви, далі ми відвезли їх у травмпункт, їм надали медичну допомогу та зафіксували побої.
Тепер до господині, в якої ми  жили, Гончарук Світлани телефонують люди і грубо наполягають, аби та забрала заяву. Натякають, цитую : «хто ви, а це ж яка важлива особа в Хмельницьку!»
Скільки ще часу такі посадові особи не служитимуть нам народові, а будуть відчувати свою безкарність та могутність?.
Звертаюсь також до голови РДА Лесі Коменди: Зверніть увагу на ганебну поведінку свого заступника, та подумайте чи варта дана особа займати таку посаду!

Оля Дячишин

6 тисяч гривень втратила старенька мешканка Борщівщини завдяки спритним діям невідомого зловмисника

На Київській обікрали автомобіль, який шофер залишив на 5 хвилин без нагляду