Порошенко скопіював Путіна

Поділитися

У всьому цивілізованому світі глави країн займаються своєю роботою. Лише в країнах, що розвиваються, різних деспотіях та імперіях лідери прагнуть продемонструвати народу, що все вміють, є сильними і надзвичайними )).

Днями президент України Петро Порошенко політав на винищувачі Міг-29. Свого часу Путін на винищуващі СУ-27 “залетів до Кремля”, перемігши на виборах. Схоже, Петро Олексійович мріє про свій другий термін.

Порошенко здійснив переліт від 40-ї бригади тактичної авіації на місці другого пілота з аеродрому у місті Васильків до військового аеродрому у селі Гавришівка, Вінницької області. Офіційна “відмазка” – президент привітав особовий склад військових льотчиків з Днем Повітряних Сил Збройних Сил України, вручив високі державні нагороди бойовим льотчикам та передав бойові прапори органам військового управління Повітряних Сил ЗСУ.

Відеозапис із Порошенком у ютубі набрав більше пів мільйона переглядів і займає 3 місце за популярністю в українському сегменті. Схоже, ідея політтехнологів вдалася. Піпл “схавав”

***

Слідкувати за розвитком новини можна на нашій сторінці у Фейсбук  на youtube-каналі та гугл+  Підписатися та стежити за найцікавішими онлайн-трансляціями можна тут

Підписатися на наші новини можна в twitter та instagram 

 

8 серпня в Україні стартує призов: кого заберуть в Нацгвардію?

На Тернопільщині досі відчутні наслідки Другої Світової війни